Solid Services – solid as a rock

Solid Services – solid as a rock

Op grote hoogte, onder in parkeergarage. Werken bij bouwmanagement- & adviesbureau Solid Services betekent afwisselend werken aan onderhoud, renovatie en herbestemming van gebouwen en constructie. Een klein team engineers werkt het liefst aan beton en onderhoud. Solid Services staat bekend om haar uitstekende service en goede nazorg in combinatie met een zeer flexibele instelling. Medewerkers zijn betrouwbaar en integer.

 

De klanten worden totaal ontzorgd, van het constateren van schade tot en met het opstellen van bestek, het verzorgen van de aanbesteding en het voeren van directie tijdens de renovatie. Het belangrijkste in dit traject is de communicatie tussen de verschillende partijen. Solid Services is als de spin in het web die alle partijen met elkaar verbindt.

 

Partner in Marketing heeft de klanten en medewerkers van Solid Services gevraagd naar hun ervaringen met het bedrijf. Hierin hebben we ons specifiek gericht op de semi-overheden, zoals gemeentes, en de industriële klanten.

De resultaten van deze MarketingScan zijn gedeeld met de eigenaar en het team van Solid Services. Op basis hiervan hebben we ingezoomd op het versterken van de communicatie, in woord en tekst, met de klanten. Doel om nog klantgerichter te zijn en verwachtingen helder te communiceren. Zo kunnen merkbeloften worden waargemaakt en ontstaat een merkwaardig team.

Category

Marketingscan, Merkwaardig team

Tags
B2B communicatie, Communicatie optimaliseren, Communicatieplan, Marketingscan, merkbeloften