Orly & Endevoets – buitengewoon en duurzaam in onderhoud

Orly & Endevoets – buitengewoon en duurzaam in onderhoud

De bouw worstelt met de veranderingen die deze tijd vragen: flexibel of vast personeel, verduurzamen en anders samenwerken; maar hoe?

 

Orly & Endevoets is al zo’n 25 jaar sterk in het onderhoud, de renovatie en de restauratie van de buitenschil van woningen en gebouwen. Hierbij zetten ze de klant altijd centraal en willen zij deze elke dag positief verrassen. Voor woningcorporaties, VvE’s,  gemeentes, overheden, aannemers en onderhoudsbedrijven is Orly & Endevoets de juiste renovatie- en restauratiepartner.

 

Ons sleutelwoord bij alles wat zij doen, is aandacht: aandacht voor wat ze doen en hoe ze dat doen (kwaliteit, veiligheid, communicatie, milieu), aandacht voor de mensen om hen heen (klanten, bewoners, leveranciers, medewerkers, partnerbedrijven) en aandacht voor waarom ze doen wat ze doen (iets toevoegen). Door met aandacht te werken, kunnen ze iedere dag verwachtingen overtreffen.

 

Partner in Marketing ondersteunt Orly & Endevoets in het structureren en consequent uitdragen van de sterkten van de organisatie. Dit doen we door bijzondere gebeurtenissen en klanten te delen met hun relaties, op een uitlopende manieren. Altijd persoonlijk en met aandacht.

Category

Communicatie campagne, Klantgesprekken, Marketingscan, Merkwaardig team, Social media strategie

Tags
B2B, Klantonderzoek, Marketingscan