EversPartners – Partners+

EversPartners – Partners+

EversPartners is sinds 1978 een betrouwbare partner voor uiteenlopende vraagstukken. Het ingenieursbureau uit Velsen-Noord combineert creativiteit en innovatie met een pragmatische aanpak, wat keer op keer goed uitpakt. Toch hadden de mensen van EversPartners ook behoefte aan een antwoord op de vraag wie ze nu zijn. Waar ze voor staan en of ze dat ook wel zo uitdragen. Het bureau wilde een kritische blik, die het vond bij Partner in Marketing.

Dus gingen we aan de slag met een marketingscan. Hielden we interne en externe interviews, voerden we een data-analyse uit en stelden we een positionering en merkprofiel op. Op basis van die output hielpen we Evers Partners bij de internal branding, onder andere met workshops. Ook waren we nauw betrokken bij de nieuwe huisstijl en website van Evers Partners, als eerste stappen naar meer externe zichtbaarheid.

“We waren voor Partner in Marketing niet de makkelijkste”, vertelt Piet Krop, mede-eigenaar van EversPartners. “Noem ons gerust gezond eigenwijs. Toch haalden we juist daarmee het beste naar boven bij Partner in Marketing. Het bureau is geduldig, verstaat het marketingvak, kent onze branche als geen ander en handelt vanuit die kennis. Dat is voor ons erg goed uitgepakt.”

Website: eventpartners.nl

Category

Huisstijl wijziging, Klantonderzoek, Marketingplan, Marketingscan, Merkpositionering, Proces en gedrag, Website