Luuk van Driel – marketeer

Waarom ik een PiM ben?

Ik heb bij PiM mijn tweede studie, Small Business en Retail Management, afgerond. Nu werk ik hoofdzakelijk voor klant Watch-E waar ik verantwoordelijk ben voor de  sales- en marketing activiteiten. Daarbuiten ondersteun ik PiM bij activiteiten voor andere klanten. Door mezelf te verdiepen in de markt en met mijn creatieve kijk op zaken, zie ik overal mogelijkheden. Ik ben ondernemend ingesteld en krijg het liefst de ruimte om ideeën uit te werken en groot te maken. Met mijn sterke visie en enthousiasme kan ik vaak niet wachten om te beginnen aan een project of case.

 

Ik leg snel en gemakkelijk nieuwe contacten en hoor vaak terug dat ik een goede netwerker ben. Dagdromen inspireert mij en er is geen enkel idee te gek, enkel de middelen zijn niet altijd beschikbaar! Verder ben ik iemand die graag de wereld wil verkennen. In mijn vrije tijd reis ik dan ook graag en ontdek zoveel mogelijk nieuwe landen en culturen.

 

Wat is typisch Luuk?

Mensen bij elkaar brengen / houd van gezelligheid / het maximale uit het leven halen / wereldverkenner / doener / innovatief / creatief / communicatief / behulpzaam / mensenkennis / tactvol in communicatie / zomermens / energiek / word zenuwachtig als het stil is / geniet van varen / feestganger.

 

 

 06 20740238

Daniella Teunissen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.