Gezocht: content marketeer

Gezocht: content marketeer

Waarom zoeken wij een PiM-teamlid?

Omdat we onze opdrachtgevers optimaal willen ondersteunen in het uitrollen van hun merk. En omdat we groeien en dit willen blijven doen. Ben jij de digitale specialist die enthousiast wordt van de mogelijkheden die online marketing bedrijven biedt? Weet je de mix van online en offline goed te hanteren en wil je blijven leren op je vakgebied? Heb je prima communicatie skills en kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende doelgroepen in verschillende branches (met een voorliefde voor de bouw!) ? Dan leren wij jou graag kennen. We zoeken een freelance teamlid die zelfstandig werkt en niet schroomt om ideeën uit te bouwen naar nog betere voorstellen. Iemand die goed is in het “bedenken” en  nog sterker in het “doen”. Dan hebben wij de volgende ‘to-do’ list bij PiM voor jou:

  • SEO voorstellen opzetten en deze uitvoeren
  • Websites optimaliseren in verschillende CMS-systemen
  • Content creëren voor websites en relevante social media platforms
  • Social media campagnes bedenken en inrichten

 

Hoe pak jij dit aan?

Een uitgebreid CV sturen mag.  Maar wie jij bent en wat je doet, vinden we ook op LinkedIn en andere online platforms waarop jij actief bent. Als jij interesse hebt in deze opdracht,  zien we graag (ook) van welke website jij echt enthousiast wordt, omdat alles daar klopt. Qua profilering van het bedrijf, content, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, etc.  En geef ook aan wat volgens jou nog verbeterpunten zijn.

 

Wat is het vervolg?

Tot 30 april aanstaande kan je je interesse in deze opdracht aangeven en de gevraagde info sturen naar info@partnerinmarketing.nl.  Begin mei maken we graag kennis met de 5 meest passende personen.

Looptijd van de opdracht is april tot en met september.  Uren zijn flexibel, met een minimum van 10 uur per week.  Uurtarief is afhankelijk van ervaring en stemmen we onderling af.

Voor aanvullende informatie kan je telefonisch contact met ons opnemen Daniella 06-46287825 of via daniella@partnerinmarketing.nl

Acquisitie op basis van deze opdracht wordt niet op prijs gesteld.

Daniella Teunissen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.