Bedankt voor je hulp, Heerlen!

WeHelpenlogo

 

Bedankt alvast!

Want het feit dat je op deze pagina bent beland bent, betekent dat je wilt komen helpen om WeHelpen muzikaal te introduceren. WeHelpen.nl is de online marktplaats om hulp te bieden of te vragen.

Wat gaat er gebeuren?

Een straat middenin de stad, vol met publiek. Daartussen loopt iemand gehaast met een kruiwagen vol oranje ballen. Door de haast en drukte valt de kruiwagen om. Het straatbeeld kleurt oranje met de ballen die alle kanten op rollen. Het winkelend publiek schiet gelukkig te hulp met het rapen van de ballen.
Iemand die jou helpt, bedank je graag. Maar hoe bedank je al die mensen die jou op dat moment helpen?

Met een serenade van de plaatselijke harmonie natuurlijk! En door omstanders die hun jas uittrekken en een oranje WeHelpen.nl shirt dragen.

 

technologyWat is jouw rol?

Jij bent een van de rapers en degene die met je shirt andere helpers bedankt. Zodra de fanfare begint te spelen en het goed hoorbaar is in de straat, trek je je jas, trui of vest uit en laat je je shirt zien aan de rapers.

 

Video clipVideoclip - Designed by Freepik

Uiteraard filmen we deze ‘spontane’ serenade voor iedereen die een ander helpt. Zodat we via social media, (lokale) TV en websites alle helpers kunnen bedanken met deze serenade. Jouw sociale media kanalen helpen ook om deze serenade nog wijder te verspreiden. Deel dus jouw foto’s en filmpjes met #Serenade #WeHelpen

Hoeveel tijd kost jou dit?minutes - designed by Freepik

We vragen je om tussen 13.15 uur en 13.45 uur aanwezig te zijn in in het centrum van Maastricht. De exacte lokatie ontvang je een week van te voren. Meer informatie over de opzet en waar je je oranje WeHelpen shirt kunt ophalen, lees je hier. Je kunt je ook direct aanmelden. Je hulp is meer dan welkom.

Je hulp is meer dan welkomRaper hulp - Designed by Freepik

Schrijf je dus nu in voor je hulp in Maastricht! En neem je vrienden, familie en collega’s mee. Laat hen ook het onderstaande formulier invullen. Het is belangrijk voor de organisatie om te weten hoeveel enthousiastelingen komen helpen. En dan weten we ook naar wie we de video kunnen sturen.