19 januari – Futureproof

19 januari – Futureproof

Onze economische groei was in 10 jaar niet zo hoog. Het bewijst dat het een voortdurend evoluerend systeem niet meer te voorspellen is. Het is daarom van belang om een organisatie te voorbereiden voor de toekomst,  door te denken in scenario’s met een juiste analyse en planning.  Tijdens ons het InspiratieOntbijt op 19 januari zijn we samen met de Jongens van de Tekeningen deze scenario’s gaan visualiseren. Op basis van de trends werden in groepen reële scenario’s en toekomstbeelden uitgewerkt die impact zouden kunnen hebben op de eigen organisaties, hetgeen erg verhelderend bleek te zijn.

Voorafgaand aan deze workshop hielden oprichter / mede-eigenaar Bob van Putten en zijn collega Linda van Soolingen van De Jongens van de Tekeningen een korte & interactieve sessie met tips en tricks om de tekentalenten van de deelnemers aan te wakkeren.

Trend Researcher Lieke Dols was aanwezig voor een lezing over het veranderende werkklimaat en hoe de wereld zich daarop aanpast, met name hoe het leven in de stad zich ontwikkelt en woon- en werkklimaat steeds meer in elkaar mengen.
Een inspirerende ochtend, waarbij we de 35 enthousiaste deelnemers een flinke dosis nieuwe kennis mee naar huis hebben kunnen geven.

Daniella Teunissen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.