19 januari – Futureproof

19 januari – Futureproof

Onze economische groei was in 10 jaar niet zo hoog. Bewijs dat het een voortdurend evoluerend systeem is dat niet meer te voorspellen is. Maak daarom een organisatie weerbaar tegen de toekomst met scenario denken met een juiste analyse en planning van verschillende scenario’s.  Tijdens ons volgende InspiratieOntbijt op 19 januari aanstaande gaan we samen met de Jongens van de Tekeningen deze scenario’s visualiseren. Op basis van de trends worden reële scenario’s en toekomstbeelden uitgewerkt die impact kunnen hebben op jouw bedrijf. 

Het uittekenen van een scenario planning kan dus helpen om beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen uit onverwachte hoek. Tijdens dit Inspiratie Ontbijt krijg je korte & interactieve sessies met tips en tricks van Bob van Putten, oprichter/mede-eigenaar van de Jongens van de Tekeningen en van Lieke Dols, trend researcher, om zodoende beter voorbereid te zijn op de nabije toekomst.

Deelname aan dit Inspiratie Ontbijt met een flinke dosis inspiratie en een ontbijt is kosteloos. Een introducé meenemen? Goed idee! 

 

Voor wie staat dit ontbijt klaar? Relaties van Partner in Marketing en beslissers over marketingstrategie en -budget.

 

Reserveer hier je ontbijtbord en klik op “registreren”.

Ezra Stroink

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.